Hej på er! Nu är snart denna söndag över, hoppas ni haft en härlig helg. Jag har jobbat hela helgen så för mig har det inte hänt så mycket men det har varit en bra helg ändå. Jag har jobbat och jag och Oskar har ätit god mat och kollat på bra filmer, så ändå en helt okej helg, trots jobb. 
 
Imorgon fortsätter jobbet men vi startar även en ny vecka, vilket känns bra. Jag är en sådan person som gillar måndagar då det känns som en liten nystart, var sjunde dag får man liksom börja om och det gillar jag. Det är dessutom sista veckan innan jag går på en veckas semester! Jag har en väldigt uppdelad semester i år så jag har haft en vecka semester och sedan några dagar här och där och så har jag alltså ytterligare en vecka snart igen. Jag tycker faktiskt att det känns helt okej att ha en väldigt spretig semester, speciellt den här sommaren då detta faktiskt är första sommaren där jag har riktig semester. 
 
Men hur ser veckan ut då? Jo, ungefär såhär kommer min vecka se ut.
 
Måndag
Öppning på jobbet så klockan kommer ringa 05:00 och sedan avslutar jag mitt pass 14:00. Oskar har semester den här veckan så vi ska gå och äta lunch på något trevligt ställe efter jobbet. 
 
Tisdag
Jobb igen fram till 15:00 sen ska jag snabbt hem för att byta om och vila lite innan vi ska iväg och äta middag hos mamma. 
 
Onsdag
Ledig! Så skönt. Har egentligen inte så mycket planer, jag ska ta sovmorgon och sen kanske städa lite här hemma. Sen på eftermiddagen så ska jag gå och fixa mina naglar, det är verklig hög tid för det för min utväxt börjar bli riktigt lång. 
 
Torsdag
Öppning på jobbet igen, sen ska jag antagligen träffa en vän som jag inte träffat på flera år. Hon flyttade till Amsterdam och sedan dess har vi inte setts, men på torsdag, då hörrni! Då smäller det, då ska vi träffas och prata en massa om vad vi har haft för oss. Kommer bli så roligt!
 
Fredag
Ett till öppningspass sedan tar jag mina väskor och drar norrut mot Söderhamn där vi ska spendera en vecka med Oskar och hans familj. Ser verkligen fram emot den veckan, en vecka i skärgården och med sovmorgnar och trevligt sällskap, kan det ens bli bättre? Får hålla tummarna för bättre väder bara för på senste tiden har vädret inte varit det bästa.
 
Lördag
Inga planer, vi får se vad som händer, jag har verkligen ingen som helst aning om vad vi ska göra, så vi får se. Kommer säkert bli väldigt trevligt oavsett. 
 
Söndag
Exakt samma upplägg som på lördagen
 
Där har ni alltså min vecka. En hel del jobb men även massa roliga saker, ser verkligen fram emot den här veckan. Tycker det känns som en alldeles lagom blandning för mig. Jag är inte den som gillar att hitta på jättemycket på eftermiddagarna efter att jag har jobbat, då vill jag oftast bara hem. Men den här veckan så känns det ändå som att jag har fått in del roliga saker, trots att jag jobbar på dagarna. Klapp på axeln för det. Jag försöker faktiskt bli bättre på det, att bli mer spontan och göra saker mer oplanerat och inte bara gå hem efter jobbet. Men oftast så är det ju det jag faktiskt vill, att bara gå hem och mysa hemma efter ett jobbpass.