Hej på er! Vet ni vad, jag fick mitt provsvar förra veckan! Jag hade ingen Corona! Tyvärr...hade önskat att det var det. Jag var ändå hemma i karantän så då kunde jag lika gärna ha haft det känns det som, men aja, ingen Corona hos mig. Nu blir det att ta ett antikroppstest för att se om jag haft det förut utan att ha symtom för det känns otroligt konstigt att Oskar hade Corona men inte jag. 
 
Efter två veckors karantän så har jag inte direkt så mycket att skriva om här så istället tänkte jag köra på ett inlägg med bilder från karantänen, min vardag dom sista dagarna i karantän här hemma i lägenheten. 
 
Efter otaliga timmar framför olika former av skärmar så kände jag att det var dags för en paus från all teknik och alla skärmar så det blev några kvällar med tända ljus, musik och penna och papper. Det var hur mysigt som helst! 
 
 
När man ändå spenderar så mycket tid hemma så kan man lika gärna baka massa gott, eller hur? Det har verkligen blivit en del kakor, macarons och annat. Jag testade att göra klassiska amerikanska julkakor med glasyr, kakorna blev riktigt bra men glasyren blev mindre fin, måste öva på att få till det fint. Men det är ju som tur är smaken som räknas. 
 
 
Jag har även spenderat ett antal timmar med att leta inspo på inredning och jag har hittat så mycket fint! Jag älskar alla dekorationer såhär kring julen så jag har hittat riktigt många fina julsaker som jag vill beställa hem, tur att man får lön imorgon...
 
Huden har i alla fall inte mått dåligt dessa två veckor, har aldrig tagit hand om huden så bra som under karantänen. Ansiktsmasker, scrub, cleanser, lotion, huden har verkligen gillat det. 

 
 
Efter att ha gått runt hemma i alldeles för många dagar med smutsigt hår och mjukiskläder så kände jag att jag måste fixa mig. Det är både så extremt roligt men jag känner mig också så mycket fräschare efter att jag har fått fixa mig så jag tog min tid, tog en kopp kaffe och lyssnade på poddar och bara tog det lugnt i min ensamhet. 
 
Såhär ser jag ut under karantän och när jag sminkar mig. Jag älskar verkligen mitt renpannband som jag fick i The Body Shops adventskalender förra året. Den är så mysig och rolig och man blir så varm av den, perfekt för att hålla håret borta medan man sminkar sig.

 
 
 
Det var lite bilder från senaste dagarna i karantänen här hemma. Nu är jag äntligen tillbaka på jobbet och lever som vanligt igen, så vanligt det går i dessa tider. Jag är i alla fall så glad att vara tillbaka på jobbet och att jag nu får gå utomhus och få frisk luft. Ni kan tänka er hur jobbigt det var att andas samma luft i två veckor, luften har liksom bara gått runt och runt i lägenheten och vi har såklart inte fått gå ut. Men nu kan vi äntligen röra oss fritt och andas frisk luft igen.